Server is setup, now to get it configured !

The new server is finally setup, now to get it configured.

Plenty of room, and plenty of ram, at least for  now.

ARCH LINUX – Machine Information Script ver .10
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

DATE: 06/09/09 01:43:05 PM   MACHINE NAME: Archie
ETHERNET CARD: Intel Corporation 82562EZ 10/100 Ethernet Controller (rev 02)
CPU INFO: Qty=1 i686 Intel(R) Celeron(R) CPU 1.80GHz
VIDEO CARD: Intel Corporation 82865G Integrated Graphics Controller (rev 02)
AUDIO CONTROLLER:
RAM INFO: 2058596 kB

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
DISK USAGE:
Filesystem            Size  Used Avail Use% Mounted on
/dev/sda3             226G  752M  214G   1% /
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
UPTIME:  13:43:05 up 9 min,  1 user,  load average: 0.00, 0.07, 0.06
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
DAEMONS=(syslog-ng network netfs crond sshd)
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

2 Comments

  1. theringmaster says:

    so i’m gonna guess you haven’t changed over just yet?

  2. crouse says:

    Nope, it WAS configured, and ready to go….

    The server had an issue and the host said when he rebooted it, there where kernel panics galore. I’m 99.999999999% sure it’s a hardware issue, as I did nothing to it really before it stopped working. Was sort of odd, didn’t make me feel real comfortable about the whole “new server” thing, but I’m glad it happened BEFORE I had anything moved over, as that’s going to take quite some time, and would be very frustrating if I had to do it twice. :(