Nytt desktop snart, förhoppningsvis

Förnyelse är allt som oftast bra, se bara på den konservativa borgliga regeringen och dess verk med det svenska samhället, botten. Min laptop har några år bakom sig men den funkar fortfarande, men jag känner ändå för att skaffa en stationär dator, dels för förnyelse som sagt men också för alla möjligheter som kommer med, bland annat den mycket enklare möjligheten att byta ut komponenter. Min laptop ska jag dock behålla då den kan vara väldigt bra att ha, speciellt om mina studieplaner går i verket. Då jag för tillfället är arbetssökande så har jag en tajt ekonomi och kan därför inte köpa en dyr dator (behöver det inte heller). Min desktop-plan ser ut som följer:
Dator: Nettop Asrock ION 330HT White/C330/320GB/2GB/RC – Klart

Skärm:BenQ V2400 Eco LED – Klart

Tangentbord:Ace Slim Touch keyboard – Döda mig inte, det blev Apple keyboard istället.
Ska givetvis ha Archlinux på datorn.

Leave a Reply