Jannes utspel – förvånande?

Man kan på aftonblaskan läsa om Jan Björklund och hans fientliga syn på de unga, inte alltför förvånande att denna gubbe född 1962 kommer med förslag som slutade beröra honom för evigheter sedan, att dessa förslag sedan är helt åt helvete späder på denna skendemokratiska syn som vi ständigt upplever. Det är inte bara det att han vill att unga ska arbeta med hälften av den lön de vuxna får, utan han kämpar även med exempelvis Centerpartiet. Vad vill då dessa? Jo, ta bort LAS, kom igen nu va? Den politik som förs funkar inte, den hjälper inte folk, den förstör. Jag som ungdom vet om detta. Min familj är inte välbärgad, inte mer än att mina föräldrar jobbar, vilket de har gjort bra länge nu. Ett protip: Ta hand om de utsatta, sluta förstöra a-kassan, sluta dalta med de unga och sluta sända ut signalen om att de unga är mindre värda än de äldre, sluta se arbetsgivaren som the hero i dramat och sluta att försöka bestämma över saker som ni inte kan relatera i (Janne kan inte göra detta).

Leave a Reply