Dagens skämt

De stora medierna är roliga i allmänhet men ledarsidorna i synnerlighet, verkligen. Speciellt den tidning som konkurrerar med Aftonbladet, mest för att deras färg är övertydlig. Kolumnister kan också vara roliga. Idag läste jag om en dam som likt den rolige Bert anser att unga är lata och kräsna. Det är sorgligt att det finns folk som saknar verklighetsförankring, men det är så som jag tidigare har nämnt, det är svårt för folk som inte lever i situationen att veta hur det faktiskt är. Nej, de flesta som är arbetslösa är inte lata. När exempelvis Biltema och Claes Ohlsson annonserade att de behövde personal till en liten stad i Sverige så var det ett antal tusen som sökte, sökte dessa tusental till Biltema/Claes Ohlsson för att lönen är likt den en direktör får? Inte en chans… Tyvärr är det så verkligheten ser ut, människor får slås om de få jobb som finns idag, och att säga att de unga är lata är sorgligt.

Leave a Reply