I-landsproblem, eller?

Det funkar inte längre. Att jag befinner mig i den situation som jag gör har två förklarliga anledningar, dels de studier som visar att deprimerande människor har svårare att koncentrera sig på skolan och får ångest över den men också att jag måste ha glasögon. När jag var mindre så använde jag ofta glasögon, något jag senare alltså slutade med. Den främst anledningen var nog att jag såg otroligt ful ut i dem. Jag ska snarast gå och titta till min syn och beroende på vad som då kommer fram eventuellt skaffa linser. Jag klarar inte av den ständigt påtagliga huvudverken då den gör att jag inte orkar skriva uppsatser eller kunna koncentrera mig på att läsa studielitteratur. Att jag har svårt att koncentrera mig på studierna gör i sin tur att ångesten ökar, en dålig spiral som jag nu måste bryta, för min egen skull.

Så, en uppdatering till bloggen dessutom. Jag har nog en del intressanta saker att framföra här, många inlägg sitter och väntar på att bli publicerade men först måste orken komma.

Leave a Reply