Nyårslöfte

Årets första post. Vad kan då passa bättre än att skriva om mitt nyårslöfte (som jag säkerligen haft flertalet gånger)? I varje fall, jag har bestämt mig för att sluta röka. Det har gått ganska bra faktiskt. Jag skulle röka de cigaretter jag hade kvar och sen skulle det vara slut med eländet. Jag har varit rökfri i mer än två dagar nu. Nikotin får jag in tack vare snuset, tandpetare och lypsyl används flitigt för att ha någon slags sysselsättning och för att få fokuset på något annat. Jag har emellertid varit aktiv på andra sätt också. Jag har exempelvis skrivit på min rapport som ska vara inne om nio dagar. Förhållandet mellan politikern och tjänstemannen kontra medborgaren, låter intressant va? Det går bra, vilket känns skönt. Disciplinen har dock kunnat vara bättre. Borde jag verkligen sitta och skriva denna post istället för att plugga? Jag har åtminstone rapporten uppe hela tiden, vilket gör att det känns som att jag inte har lagt ner arbetet.

Jag har inte enbart suttit med rapporten. Jag har även trixat med dwm lite. Patchar jag fann onödiga har tagits bort, nya har tillkommit. Nu är jag ganska nöjd, det som kvarstår är två saker:
1. Patchen urgentcolor behöver jag. :( (kombinerat med statuscolors, som jag nu använder istället för fancycoloredbarclickable) Bah, var ju hur enkelt som helst.
2. Möjligheten att ha LibreOffice kopplat till en specifik tag. Class and name funkar inte.

De patchar jag nu har är följande:
01-dwm-6.0-pertag2.diff
02-dwm-6.0-menu.diff
03-statuscolors-6.0.diff
04-dwm-5.9-push.diff
05-dwm-5.9-cycle.diff
06-dwm-5.9-gaps.diff
07-dwm-5.9-gaplessgrid.diff
08-dwm-5.9-autoresize.diff
09-dwm-5.9-monocle_no_borders.diff
10-dwm-5.9-centred-floating.diff
Dessutom har jag några från Arch Linux forum. Nu ska jag plugga igen, men först en bild på hur det ser ut för tillfället:

2 Comments

  1. abel says:

    I don’t speak swedish and my english it’s bad but… OMFG!!!

    One of the best DWM that I ever seen, could you tell me which patches are using in your workspaces?

    And can you share all the icons too please?

    Thanks and regards. =D

Leave a Reply