En intressant rubrik

Trött, stressad och ständigt upptagen (men ändå inte). Så ser mitt liv ut för tillfället, därav bristen på mina fascinerande inlägg på bloggen. Nåväl, jag tänkte skriva av mig jättelite nu så jag kan gå i ide igen. Roligt att människor verkar uppskatta mina screenshots för övrigt. Jag har under en relativt lång tid suttit framför IRC och följt utvecklingen med programvara jag uppskattar, dessutom använder jag bitlbee så allt som har med chatt att göra förs via irssi. Ett trendbrott har emellertid brutit ut. Folk jag inte känner har börjat skriva till mig och frågat om diverse saker (som berör dwm/bakgrundsbilder etc). Väldigt roligt, tycker jag. Fler borde göra det. :) kaptenen heter jag på freenode och OFTC. Vi kan prata om allt mellan himmel och jord… men först, ide!

Leave a Reply