Battlestation

I brist på annat att göra för tillfället så tänkte jag visa hur det ser ut vid mitt skrivbord. När jag har tråkigt brukar jag gå in på /r/battlestations för att få inspiration, går sisådär får jag säga.

Laptopen är som jag nämnt i ett tidigare inlägg en LG P420 som används tillsammans med en Benq RL 2240H. Laptopen kör för tillfället Ubuntu, men jag har testat de flesta operativsystem på den sedan mitt Windows blåste bort. Ska försöka få till Elementary OS när beta1 släpps. Vad min primära skärm till den stationära heter är jag osäker på, det enda jag vet är att märket även här är Benq. Den sekundära skärmen är i alla fall en LG E2260. Jag skrev att jag skulle köpa en SSD till den, något jag också har gjort. Jag skrev också att jag då skulle installera Arch Linux på den, något jag inte har gjort. Jag måste få tid för det och läsa mer UEFI, GRUB2 och så vidare. Tanken är att jag ska ägna någon helg till detta.

Leave a Reply