Pantheon shell på Arch

Somliga kan ha märkt att jag gillar Elementary OS ganska skarpt. Början av denna lördag har jag ägnat åt att installera Pantheon shell på Arch Linux. Som ni ser fattas en del ikoner, en del buggar förekommer också. Värt att påpeka är dock att det inte tar så mycket resurser, något som alltid uppskattas. Vi får se om jag står ut med buggarna, men jag ska försöka i alla fall. Man kan göra det mesta med Arch Linux, så länge men har tid för det (något jag faktiskt har).

3 Comments

 1. samuaz says:

  hello, can you make a tutorial how install a make pantheon work in archlinux i try to install it from aur panthon-session-bzr but no works for example wingpanel not start because a problem with the indicators etc. thanks!

  • kaptenen says:

   Hi! I´m using DWM at the moment, but I will try to make a tutorial soon. The problem at the moment is that everyting is -bzr packages and can change at any time. You could try the other Wingpanel in the AUR to see if it works.

 2. ragilegle says:

  I would like to see a tutorial as well! Arch in combination with pantheon seems like a good choice :)

Leave a Reply